Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Lehtiselleri 83g11kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 833g25kcal0g2.5g1.7g0g
Kirjolohifilee 333g551kcal55.8g0g36.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Maustekurkku125g21kcal0.9g3.7g0.1g2.2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g17g2.7kcal0.6g0.2g0.1g0.2g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g1923kcal127.6g56.8g128.8g22.4g
Valittu annoskoko1775g961kcal63.8g28.4g64.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna888g481kcal31.9g14.2g32.2g5.6g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223