Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 300g365kcal63.8g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 375g268kcal6.8g54.1g0.7g4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 10g33kcal0.9g1.4g2.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g1382kcal145g119.6g31.4g13.6g
Valittu annoskoko1775g691kcal72.5g59.8g15.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna888g346kcal36.3g29.9g7.9g3.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824