Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)140g518kcal19.6g77g11.2g15.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 800g357kcal1.5g75.4g0.8g14.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105g1.8g5.2g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)140g518kcal19.6g77g11.2g15.4g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g9573kcal146.8g940.2g560.4g100.8g
Valittu annoskoko1775g4787kcal73.4g470.1g280.2g50.4g
Annoskoko puolitettuna888g2393kcal36.7g235.1g140.1g25.2g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918