Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 240g275kcal40.4g0g12.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 301g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g120g301kcal16.8g4.1g24g0g
Pinaattipakaste 150g90g13kcal1.7g0.4g0.5g1.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g120g64kcal6.9g6.4g1.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g6g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g1945kcal150.4g142.8g78.6g21.6g
Valittu annoskoko1776g973kcal75.2g71.4g39.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna888g486kcal37.6g35.7g19.7g5.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369