Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 772g2650kcal78.7g540.5g9.3g27g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 594g381kcal19g28.6g20.8g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%238g665kcal68.9g5.9g40.4g0g
Oliiviöljy 134g1182kcal0g0g133.6g0g
Leivinjauhe 30g52kcal1.5g11.2g0g0.1g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g9860kcal336.2g1172.4g408.2g54.4g
Valittu annoskoko1776g4930kcal168.1g586.2g204.1g27.2g
Annoskoko puolitettuna888g2465kcal84.1g293.1g102.1g13.6g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531