Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 209g717kcal21.3g146.3g2.5g7.3g
Margariini 60%, keskiarvo 161g856kcal0.5g0.6g96.4g0g
Juusto, keskiarvo 321g1125kcal80.5g0.8g89g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 321g109kcal9.8g15.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.2g0g
Tonnikala öljyssä 241g458kcal65.4g0g21.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 257g265kcal8.9g46.3g2.7g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g7815kcal439g421.2g479.6g29.6g
Valittu annoskoko1776g3908kcal219.5g210.6g239.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna888g1954kcal109.8g105.3g119.9g7.4g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453