Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 208g844kcal0g207.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Mustikka metsä- 560g247kcal2.8g35.8g3.4g18.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Kaurahiutale 64g240kcal9.3g36.5g4.7g6.4g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g7374kcal181.8g895.6g314.8g64.4g
Valittu annoskoko1776g3687kcal90.9g447.8g157.4g32.2g
Annoskoko puolitettuna888g1844kcal45.5g223.9g78.7g16.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271