Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1064g1479kcal202.2g0g74.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 293g406kcal36.6g0.9g28.7g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kesäkurpitsa240g41kcal1g6g1.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g3962kcal484.6g32.2g210.6g11.2g
Valittu annoskoko1776g1981kcal242.3g16.1g105.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna888g991kcal121.2g8.1g52.7g2.8g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684