Mummon kardemummakakku

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Voitele ja korppujahota irtopohjavuoka tai valurautainen pannu halkaisijaltaan 24 cm.
Sekoitajauhot, sokeri ja kardemumma keskenään.

Lisää rasva ja nypi jauhojen kanssa ryynimäiseksi seokseksi.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi paksuhkoksi taikinaksi.

Levitä taikina vuokaan.

Ripottele pinnalle raesokeri ja 1 tl kardemummaa.

Voit käyttää pinnalla myös erilaisia strösseleitä
Paista uunin alaosassa n.35 minuuttia.

Kokeile tikulla kypsyys kakun keskeltä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Helima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 777g2664kcal79.1g543.6g9.3g27.2g
Sokeri 339g1374kcal0g338.1g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 199g1393kcal1.3g0g156.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g17.9g2.1g8.4g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen398g131kcal13.1g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g11566kcal195.8g1898g338g76.8g
Valittu annoskoko1776g5783kcal97.9g949g169g38.4g
Annoskoko puolitettuna888g2892kcal49g474.5g84.5g19.2g
Arvot/100g100g326kcal5.5g53.4g9.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296780