Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g76g46kcal9.9g0.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 604g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 982g3368kcal100g687.1g11.8g34.4g
Oliiviöljy 42g374kcal0g0g42.3g0g
Suola, annos 3g73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g7576kcal219.8g1375.8g108.8g68.8g
Valittu annoskoko1776g3788kcal109.9g687.9g54.4g34.4g
Annoskoko puolitettuna888g1894kcal55g344g27.2g17.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414