Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1098g1566kcal137.2g3.3g112.5g0g
Tonnikala vedessä 200g208kcal44.8g0g3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)80g37kcal1.4g6.4g0.6g1.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)200g659kcal53.9g0g47.9g0g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g5019kcal477g34.6g329.2g8.2g
Valittu annoskoko1776g2510kcal238.5g17.3g164.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna888g1255kcal119.3g8.7g82.3g2.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388