Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g720g605kcal7.9g131.8g2.9g13g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g240g1469kcal50.6g16.6g133.9g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g80g320kcal16g41.6g9.6g25.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g20g58kcal0g2.5g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g40g0.2kcal0g39.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti28g140kcal7g9.3g8.1g8g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g68g363kcal3.3g35.4g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g7235kcal281.6g571.6g442.8g93.4g
Valittu annoskoko1776g3617kcal140.8g285.8g221.4g46.7g
Annoskoko puolitettuna888g1809kcal70.4g142.9g110.7g23.4g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520