Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1177g4037kcal119.9g823.5g14.1g41.2g
Margariini 60%, keskiarvo 905g4820kcal3g3.2g543g0g
Juusto, keskiarvo 1810g6333kcal453g4.5g501.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1810g613kcal55.4g88.7g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 1493g2130kcal186.7g4.5g153.1g0g
Tonnikala öljyssä 1358g2576kcal368.1g0g122.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1448g1494kcal50g260.6g15.3g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44005kcal2472.2g2370g2701.8g166.4g
Valittu annoskoko10000g22003kcal1236.1g1185g1350.9g83.2g
Annoskoko puolitettuna5000g11001kcal618.1g592.5g675.5g41.6g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453