Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 1081g4216kcal23g23.8g454.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g270g165kcal37.8g8.1g162.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 180g39kcal0.6g2.9g0g0.2g
Kirjolohi meri, filee 5405g8937kcal905.4g0g594.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1171g3866kcal23.4g35.1g409.9g0g
Kananmuna omega901g1171kcal118g2.7g74.8g0g
Sipuli (kuorittu)856g231kcal11.1g41.1g1.7g14.5g
Soijajauho rasvainen 135g630kcal46.7g31.8g31.8g16.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38510kcal2332g291g3458.2g61.6g
Valittu annoskoko10000g19255kcal1166g145.5g1729.1g30.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9628kcal583g72.8g864.6g15.4g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653