Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 4144g7865kcal1123.9g0g373g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1802g1532kcal18g63.1g126.1g0g
Sipuli (kuorittu)1351g365kcal17.6g64.9g2.7g23g
Korppujauho 451g1650kcal47.3g337.4g4.6g23.9g
Kananmuna kuoreton 1982g2827kcal247.7g5.9g203.2g0g
Tilli, tuore 270g81kcal10g2.4g2.2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28638kcal2929g947.4g1423.6g105.2g
Valittu annoskoko10000g14319kcal1464.5g473.7g711.8g52.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7160kcal732.3g236.9g355.9g26.3g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992