Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6180g8815kcal772.5g18.5g633.4g0g
Tonnikala vedessä 1124g1174kcal252.1g0g16.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)449g207kcal7.6g36g3.6g7.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)1124g3708kcal303.4g0g269.7g0g
Tomaatti, tuore1124g228kcal6.7g42.7g3.4g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28263kcal2684.6g194.4g1854g45.8g
Valittu annoskoko10000g14132kcal1342.3g97.2g927g22.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7066kcal671.2g48.6g463.5g11.5g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388