Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g146g802kcal1.5g1.5g87.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 29g89kcal2.6g16.2g0.6g4.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 128g390kcal11.2g71.1g2.4g17.8g
Vehnäjauho puolikarkea 152g521kcal15.5g106.2g1.8g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 584g189kcal16.9g11.7g3.5g20.4g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g117g396kcal25.1g1.2g32.6g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 233g79kcal7.1g11.4g0.2g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g5575kcal211.8g454g297.2g101g
Valittu annoskoko1778g2788kcal105.9g227g148.6g50.5g
Annoskoko puolitettuna889g1394kcal53g113.5g74.3g25.3g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439