Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 117g35kcal1.1g6g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen53g21kcal1.1g4.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g58g21kcal0.4g1.3g0.6g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g1168g444kcal12.8g96.9g1.2g18.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)117g193kcal3.5g4.7g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g1514kcal40.6g232.2g45g46.2g
Valittu annoskoko1778g757kcal20.3g116.1g22.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna889g379kcal10.2g58.1g11.3g11.6g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792