Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 233g826kcal0.7g0g93g0g
Sokeri 297g1204kcal0g296.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu237g299kcal26.1g0.7g21.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g778kcal23.1g158.7g2.7g7.9g
Leivinjauhe 17g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe116g430kcal4.4g95.4g3.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.5g0g0g
Vesi349g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten58g192kcal13.7g26.2g12.2g6.4g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g233g709kcal22.6g142.6g4.7g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g9030kcal183g1475.8g274g96.2g
Valittu annoskoko1778g4515kcal91.5g737.9g137g48.1g
Annoskoko puolitettuna889g2258kcal45.8g369g68.5g24.1g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182