Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 280g485kcal21.3g6.4g42g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 280g924kcal5.6g8.4g97.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki350g196kcal29.7g17.5g0.7g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi280g1259kcal18.2g167.9g58.8g8.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton112g806kcal0g0g89.5g0g
Mangosose, Piltti350g210kcal1.4g52.5g1.4g3.5g
Sokeri 119g483kcal0g118.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8.4g29kcal7.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g8781kcal166.8g743g580.6g24.4g
Valittu annoskoko1778g4390kcal83.4g371.5g290.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna889g2195kcal41.7g185.8g145.2g6.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199