Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 921g1314kcal115.1g2.8g94.4g0g
Canderel makeutusjauhe28g107kcal0.8g26g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 28g103kcal5.2g3.1g6.1g8.5g
Kuohukerma,valio,2dl558g1898kcal11.2g16.7g195.4g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g218g1130kcal15.7g72.5g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g9243kcal297.4g275g764.6g17.2g
Valittu annoskoko1778g4621kcal148.7g137.5g382.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna889g2311kcal74.4g68.8g191.2g4.3g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580