Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen131g945kcal1.3g1.3g105g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1226g417kcal2.5g87g3.7g22.1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g88g329kcal0.1g82.3g0g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.7g1.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g5514kcal31.2g832.6g220.4g52.2g
Valittu annoskoko1778g2757kcal15.6g416.3g110.2g26.1g
Annoskoko puolitettuna889g1379kcal7.8g208.2g55.1g13.1g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748