Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 1395g951kcal218.8g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4949g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1485g1130kcal27.9g230.1g3g14.8g
Porkkana 675g221kcal4.2g37.5g1.3g17.2g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g900g1530kcal31.5g49.5g135g0g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.4g3.6g
Tilli, tuore 113g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Ruokasuola jodioitu 21g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8013kcal592.6g668.2g297g94.8g
Valittu annoskoko10000g4006kcal296.3g334.1g148.5g47.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2003kcal148.2g167.1g74.3g23.7g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334