Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)100g320kcal10g63g2.3g14g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Ohrajauho 4.6g15kcal0.4g3g0.1g0.3g
Siirappi, tumma10g32kcal0g7.4g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g1239kcal31.8g222.6g21.2g32.4g
Valittu annoskoko178g619kcal15.9g111.3g10.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna89g310kcal8g55.7g5.3g8.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g6g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154