Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka22g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika keltainen 27g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Kurkku, tuore28g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Fetajuusto, Milbona25g70kcal5g0.1g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g199kcal12.6g10.6g11.6g4g
Valittu annoskoko178g100kcal6.3g5.3g5.8g2g
Annoskoko puolitettuna89g50kcal3.2g2.7g2.9g1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656