Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras13g46kcal1.8g8.6g0.4g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g55g14kcal1.8g1.6g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g423kcal37.8g22.8g20g2.8g
Valittu annoskoko178g212kcal18.9g11.4g10g1.4g
Annoskoko puolitettuna89g106kcal9.5g5.7g5g0.7g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042