Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 63g33kcal7.4g0.1g0.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 63g27kcal0.2g2.6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 34g105kcal3g19g0.7g4.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g378kcal21.4g55.6g2g10g
Valittu annoskoko178g189kcal10.7g27.8g1g5g
Annoskoko puolitettuna89g95kcal5.4g13.9g0.5g2.5g
Arvot/100g100g106kcal6g15.6g0.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385