Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty56g79kcal2.9g15.7g0.4g1.9g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g291kcal16.6g39.6g6.2g7.2g
Valittu annoskoko178g146kcal8.3g19.8g3.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna89g73kcal4.2g9.9g1.6g1.8g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.1g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753