Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g38g66kcal7.1g0g4.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Turun sinappi, mieto2.8g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.8g2.8g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 19g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g441kcal18.6g14g33.6g2.2g
Valittu annoskoko179g221kcal9.3g7g16.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna89g110kcal4.7g3.5g8.4g0.6g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.9g9.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559