Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g37g127kcal4.9g25.2g0.6g2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g4.2g6kcal0.4g1g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow4.2g7.2kcal0g0.2g0.7g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g23g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g22g7kcal0.4g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g596kcal19g108g8.2g7.2g
Valittu annoskoko179g298kcal9.5g54g4.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna89g149kcal4.8g27g2.1g1.8g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478