Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka61g187kcal5.9g37.3g1.2g9.2g
Puolukka 58g23kcal0.3g4g0.3g1.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g506kcal14.6g100.6g3.2g22.6g
Valittu annoskoko179g253kcal7.3g50.3g1.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna89g127kcal3.7g25.2g0.8g5.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480