Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g61g10kcal1g1.3g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl88g26kcal4g1.7g0.3g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g142kcal10.8g8.4g6.6g3.2g
Valittu annoskoko179g71kcal5.4g4.2g3.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna89g35kcal2.7g2.1g1.7g0.8g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207