Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 18g2.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g25g8.7kcal0.4g1.7g0g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow35g35kcal7g0.2g0.7g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 8.7g27kcal0.7g5g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15018g68kcal5.1g0.3g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g883kcal34.2g63.6g53.6g6g
Valittu annoskoko179g441kcal17.1g31.8g26.8g3g
Annoskoko puolitettuna89g221kcal8.6g15.9g13.4g1.5g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094