Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g224kcal13g11.2g14.4g4.4g
Valittu annoskoko179g112kcal6.5g5.6g7.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna89g56kcal3.3g2.8g3.6g1.1g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051