Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 48g109kcal9.1g0g8.2g0g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.5g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g378kcal24g13.8g24.2g4.4g
Valittu annoskoko179g189kcal12g6.9g12.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna89g95kcal6g3.5g6.1g1.1g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425