Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Munakoiso 60g13kcal0.3g1.9g0.1g1.5g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow75g271kcal9g56.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g720kcal20g120g16.8g3.4g
Valittu annoskoko179g360kcal10g60g8.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g180kcal5g30g4.2g0.9g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368