Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Selleri, annos 50g18g2.4kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Hillosipuli, Rainbow13g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria70g77kcal14.7g0g1.8g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g231kcal32.4g8.8g6.6g2.6g
Valittu annoskoko178g116kcal16.2g4.4g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna89g58kcal8.1g2.2g1.7g0.7g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.5g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604