Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g6.3g3.2kcal0g0g0g5.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15.1g0g13.5g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g10g38kcal2.1g0.1g3.3g0g
Aurajuusto24g81kcal4.8g0g6.9g0g
Mozzarella Lovilio Lidl35g117kcal9g0.5g8.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 17g64kcal4.7g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g1196kcal75.4g1.6g99g10.6g
Valittu annoskoko179g598kcal37.7g0.8g49.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna89g299kcal18.9g0.4g24.8g2.7g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.4g27.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249