Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)49g20kcal0.8g4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)49g17kcal0.8g3.4g0g0.7g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g31g27kcal1.6g5g0.1g2.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g355kcal25.4g24.8g17.2g6g
Valittu annoskoko179g178kcal12.7g12.4g8.6g3g
Annoskoko puolitettuna90g89kcal6.4g6.2g4.3g1.5g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791