Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,363g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Hermesetas, annos 5g6.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml13g2.6kcal1g0g0g0g
Kookoshiutale 6.2g41kcal0.5g0.4g4g1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g139kcal1g1.5g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g564kcal29.2g9.2g44.8g2g
Valittu annoskoko179g282kcal14.6g4.6g22.4g1g
Annoskoko puolitettuna89g141kcal7.3g2.3g11.2g0.5g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512