Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 18g2.8kcal0.1g0.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g25g8.7kcal0.4g1.7g0g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow35g35kcal7g0.2g0.7g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 8.7g27kcal0.7g5g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15018g68kcal5.1g0.3g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g884kcal34.2g64g53.6g6.2g
Valittu annoskoko179g442kcal17.1g32g26.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna89g221kcal8.6g16g13.4g1.6g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.9g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094