Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g70g50kcal1.1g11.3g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli10g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 21g37kcal3.7g0g2.4g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g46g26kcal1.4g3g0.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Kesäporkkana (Pirkka)28g7kcal0.2g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g258kcal13.2g32.4g8.8g0.2g
Valittu annoskoko179g129kcal6.6g16.2g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna89g65kcal3.3g8.1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9.1g2.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957