Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g42g8.4kcal1.1g0.5g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.5g4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g262kcal21.2g11g14.4g3.2g
Valittu annoskoko179g131kcal10.6g5.5g7.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna90g66kcal5.3g2.8g3.6g0.8g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267