Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 113g40kcal0.2g8g0.1g2.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 13g95kcal0.1g0g10.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g21g82kcal0g20.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kaurahiutaleita(lidl)14g49kcal2g7.9g1g1.4g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g7g43kcal1.8g1g3.5g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g683kcal10g87.8g30.8g9g
Valittu annoskoko179g342kcal5g43.9g15.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna89g171kcal2.5g22g7.7g2.3g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.6g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258