Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13.1g0.4g0.6g
Sokeri12g49kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus8.5g27kcal0.9g5.4g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen106g35kcal3.5g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g451kcal20.4g71.4g9g2.6g
Valittu annoskoko179g226kcal10.2g35.7g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna90g113kcal5.1g17.9g2.3g0.7g
Arvot/100g100g126kcal5.7g19.9g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230