Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit68g140kcal10.1g1.4g10.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)44g18kcal0.7g3.6g0g0.6g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g34g118kcal4.4g24.3g0.4g0.8g
Juustodippi, Pirkka 300g34g44kcal1g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g638kcal32.4g59.8g29.8g2.8g
Valittu annoskoko179g319kcal16.2g29.9g14.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna89g160kcal8.1g15g7.5g0.7g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217