Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)22g53kcal3.8g0g4.4g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)21g13kcal0.3g1.8g0.4g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g21g8.5kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Paprika punainen 7.6g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 2.7g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 55g25kcal1.6g2.6g0.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 5.5g21kcal1.5g0g1.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g22g77kcal2.8g14.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g484kcal23.6g48.6g21.4g1.6g
Valittu annoskoko179g242kcal11.8g24.3g10.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna90g121kcal5.9g12.2g5.4g0.4g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255