Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g34g39kcal7.3g0g1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g22g6.6kcal0.2g1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g49g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Keräkaali, 100g71g17kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g181kcal18g10.2g6g5g
Valittu annoskoko179g91kcal9g5.1g3g2.5g
Annoskoko puolitettuna90g45kcal4.5g2.6g1.5g1.3g
Arvot/100g100g51kcal5g2.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856