Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1001g3202kcal100g630.3g23g140.1g
Vehnäjauho puolikarkea 542g1859kcal55.2g379.3g6.5g19g
Ohrajauho 46g150kcal3.8g29.5g0.9g3.5g
Siirappi, tumma100g320kcal0.1g74g0g0g
Rypsiöljy 75g664kcal0g0g75g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g12389kcal318.2g2226.2g210.8g325.2g
Valittu annoskoko1780g6195kcal159.1g1113.1g105.4g162.6g
Annoskoko puolitettuna890g3097kcal79.6g556.6g52.7g81.3g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154