Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Tonnikala vedessä 200g209kcal44.9g0g3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)80g37kcal1.4g6.4g0.6g1.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)200g660kcal54g0g48g0g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g5031kcal478g34.6g329.8g8.2g
Valittu annoskoko1780g2515kcal239g17.3g164.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna890g1258kcal119.5g8.7g82.5g2.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388